ROWENTA PURE AIR NANOCAPTUR

PURE AIR NANOCAPTUR
Do 99,99% alergena i sitnih čestica je filtrirano*

Pure Air pročišćivač zraka iz Rowente filtrira do 99,99% alergena i finih čestica *, za čisti zrak u samo 6 minuta zahvaljujući visokoučinkovitom filtracijskom sistemu koji uključuje alergijske filtere. S integriranim senzorima za ponečišćenje, automatski se prilagođava zraku vašeg doma za maksimalnu dnevnu ili noćnu filtraciju.

Referenca : PU3040F0

*Prema vanjskim laboratorijskim testovima nakon protokola IEST-RP C001.5, august 2018

Prema vanjskim laboratorijskim testovima nakon protokola IEST-RP C001.5, august 2018

*Prema vanjskim laboratorijskim testovima nakon protokola IEST-RP C001.5, august 2018

Prednostiproizvoda

Rowenta Pure Air pročišćivač zraka: do 99.99% alergena i fine čestice filtrirane *

Tretirajte zrak koji udišete poput hrane koju jedete i vode koju pijete!

S pročišćivačem zraka Pure Air Rowenta možete jednostavno disati znajući da je zrak u vašem domu siguran i čist, pogotovo ako ste osjetljivi na alergene.

Njegova četiri vrlo učinkovita nivoa filtracije osiguravaju da filtrira do 99,99% alergena i finih čestica* uključujući formaldehid, za čisti zrak u samo 6 minuta.

Njegov pametni sistem detektira nečistoće zraka putem integriranih senzora čestica, signalizirajući nivo kvalitete zraka vašeg doma kako bi automatski prilagodio brzinu filtracije u skladu s tim.

Nudeći maksimalnu filtriranost na automatskom načinu rada i neometanu filtraciju na automatskom noćnom načinu rada, Pure Air je pročišćivač zraka koji čini razmišljanje za vas.

Tu je i praktični tajmer s automatskim isključivanjem i funkcijama odgođenog pokretanja, svjetlo indikatora zamjene filtera za jednostavnu upotrebu i kompaktni dizajn za jednostavno odlaganje.

Karakteristike - Poređenje

Tehnologija
Vrsta aparata Čistač zraka  
Vrsta tehnologije Filtracija  
Učinkovitost
Broj brzina 4  
INTELIGENCIJA
Automatski način    
Noćni režim    
Pokazatelj kvaliteta zraka    
Senzori Čestice  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kontrolna ploča Elektronski  
Tajmer 1-2-4-8  h
Indikator zamjene filtera    
Drška Integrirani  
Zaključavanje za djecu    

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Filteri za deodoraciju i HEPA filteri se ne mogu čistiti ni ponovo koristiti – moraju se mijenjati. Predfilter se može ponovo koristiti (uklonite prašinu usisivačem ili ga operite vodom).
HEPA filter se mora mijenjati svakih 6 mjeseci, filter za deodoraciju se mora mijenjati svaka 3 mjeseca. Predfilter treba čistiti na 2 do 4 sedmice. Ove učestalosti se odnose na dnevnu upotrebu od 8 sati u prvoj brzini i mogu varirati zavisno od radne okoline.