ROWENTA PURE AIR

PURE AIR
Do 99,99% alergena i sitnih čestica je filtrirano

Pure Air pročišćivač zraka iz Rowente filtrira do 99,99% alergena i finih čestica*, za čisti zrak u samo 6 minuta zahvaljujući visokoučinkovitom filtracijskom sistemu koji uključuje alergijske filtere. S integriranim senzorima onečišćenja, automatski se prilagođava zraku vašeg doma za maksimalnu dnevnu ili noćnu filtraciju.

Referenca : PU3030F0

Prema vanjskim laboratorijskim testovima nakon protokola IEST-RP C001.5, august 2018

Prema vanjskim laboratorijskim testovima nakon protokola IEST-RP C001.5, august 2018

*Prema vanjskim laboratorijskim testovima nakon protokola IEST-RP C001.5, august 2018

Rowenta Pure Air pročišćivač zraka: do 99.99% algena i fine čestice filtrirane *

Tretirajte zrak koji udišete poput hrane koju jedete i vode koju pijete!

S pročišćivačem zraka Pure Air Rowenta možete jednostavno disati znajući da je zrak u vašem domu siguran i čist, pogotovo ako ste osjetljivi na alergene.

Njegova tri vrlo učinkovita nivoa filtracije osiguravaju da filtrira do 99,99% alergena i finih čestica* uključujući formaldehid, za čisti zrak u samo 6 minuta.

Njegov pametni sistem detektira nečistoće zraka putem integriranih senzora čestica, signalizirajući nivo kvalitete zraka u vašem domu kako bi automatski prilagodio brzinu filtracije u skladu s tim.

Nudeći maksimalnu filtriranost na automatskom načinu rada i neometanu filtraciju na automatskom noćnom načinu rada, Pure Air je pročišćivač zraka koji razmišlja za vas.

Tu je i praktični tajmer s automatskim isključivanjem i funkcijama odgođenog pokretanja, svjetlosni indikator zamjene filtera za jednostavnu upotrebu i kompaktni dizajn za jednostavno odlaganje.

Karakteristike - Poređenje

Tehnologija
Vrsta aparata Čistač zraka  
Vrsta tehnologije Filtracija  
INTELIGENCIJA
Automatski način    
Noćni režim    
Pokazatelj kvaliteta zraka    
Senzori Čestice  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kontrolna ploča Elektronski  
Tajmer 1-2-4-8  h
Odgođeno pokretanje NO  
Indikator zamjene filtera    
Drška Integrirani  
Zaključavanje za djecu    
Nivo zvuka max 63  dB(A)
OSTALE KARAKTERISTIKE
Broj filtera 3  
Djelotvorno područje 120m2  

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ne zaboravite da spojite utikač kabla na električnu utičnicu koja daje odgovarajući napon, a zatim pritisnete tipku za uključivanje/isključivanje i odaberete željenu funkciju.
Odaberite odgovarajući način rada.
Provjerite da li se pridržavate režima učestalosti čišćenja i zamjene filtera. Ako je potrebno, očistite/zamijenite filtere.
Filteri za deodoraciju i HEPA filteri se ne mogu čistiti ni ponovo koristiti – moraju se mijenjati. Predfilter se može ponovo koristiti (uklonite prašinu usisivačem ili ga operite vodom).
HEPA filter se mora mijenjati svakih 6 mjeseci, filter za deodoraciju se mora mijenjati svaka 3 mjeseca. Predfilter treba čistiti na 2 do 4 sedmice. Ove učestalosti se odnose na dnevnu upotrebu od 8 sati u prvoj brzini i mogu varirati zavisno od radne okoline.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Provjerite kad su filteri posljednji put očišćeni i zamijenjeni, a zatim po potrebi očistite/zamijenite filtere.
Možda je leća senzora zaprljana prašinom. U tom slučaju očistite leću senzora.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.