ROWENTA VOLUMIZER OVAL BRUSH

VOLUMIZER OVAL BRUSH
Uđite u novu dimenziju 3D s 2x više volumena*

Rowenta Volumizer četka s vrućim zrakom pruža trostruko sušenje i oblikovanje, za prekrasan izgled i volumen Vašoj kosi. Tehnologija 3D Volume Booster spaja snažan protok zraka s posebnim mrežastim dizajnom čekinja za podizanje korijena kose. XL ovalna četka oblikuje kosu prilikom sušenja dodajući povećanje prirodnog volumena od korijena do vrhova. Otkrijte puhanje s dodatnim pojačanjem raskošnog, privlačnog volumena—zajedno sa blistavim sjajem i sušenjem koje nikad ne izostaje.

Referenca : CF6135F0

Ovalna četka s 3D oblikovanjem koji donosi stil i ljepotu u potpuno novu dimenziju

Rowenta Volumizer četka s vrućim zrakom je aparat za stiliziranje  dizajniran da vašu rutinu ljepote podigne na potpuno novu dimenziju.

Doživite razliku s trostrukim djelovanjem puhanja zraka – nudi sušenje koje podiže kosu od korijena, a istovremeno oblikuje i povećava prirodni volumen Vaše kose – i XL ovalnu glavu za brzo sušenje.

Uživajte u prekrasnom izgledu dan za danom s 4 ionska izlaza koji isporučuju milione iona i pokrivenost od 360° koja Vašu kosu čini glatkom, glatkom i pojačanom blistavim sjajem.

Karakteristike - Poređenje

REZULTAT/UPOTREBA
Soft air    
Udar hladnog zraka Nemogućnost upotrebe  
Obloga Keramika  
Funkcije Grijanje i sušenje  
Vrste čekinja Prirodan  
Oblik Ostalo  
Poštivanje kose i ergonomičnost
Hladan vrh    
Jonski generator    
Tehničke specifikacije
Voltaža 220-240  V
Boje Bijela i roza  
Vrsta utikača EUR  
Shape    
Sušenje    
Sušenje    

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.