O NAMA

O Rowenti

Od 1909. njemačka robna marka Rowenta očarala je najzahtjevnije potrošače visokokvalitetnim proizvodima koji garantiraju savršene rezultate.

Rowenta nudi široku paletu proizvoda koji bez premca kombiniraju tehnološke performanse, profinjen dizajn i visoku stepen udobnosti korisnika.

Njegova je misija osigurati lagodan život svojih korisnika zahvaljujući inteligentnim rješenjima za usisavače, pegle na paru, parne generatore, fenove za kosu i depilatore. Rowenta je više od 10 godina radila na razvoju eko-inteligentnih proizvoda. Vjerna vlastitim principima i vrijednostima, Rowenta je započela partnerstvo sa WWF kako bi stavila eko-dizajn na pročelje svog inovacijskog procesa.

Inovatori

Svake godine Groupe SEB lansira više od 250 novih proizvoda.

Ova stopa inovacija je omogućena zahvaljujući našim istraživačkim i razvojnim timovima, ali i našem "otvorenom inovacijskom" pristupu. Idite na našu posebnu web stranicu ako se želite pridružiti ovoj zajednici.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Otkrijte Groupe SEB, internacionalnog lidera kada se radi o malim kućanskim aparatima.

Aktivni u skoro 150 zemalja, Groupe SEB je postao internacionalni lider na svim kontinentima zahvaljujući širokoj i raznovrsnoj ponudi različitih proizvoda i besprijekornom portfoliju brendova.

www.groupeseb.com