ROWENTA CURL&STYLE CF3345F0

CURL&STYLE CF3345F0
PRIRODNE SJAJNE KOVRDŽE I VALOVI

Pomoću Rowenta uvijača za kosu kreirajte prirodne kovrdže i glamurozne valove jednim jednostavnim i brzim potezom.Keramička i obloga od turmalina čine kosu svilenkastom, dodajući sjaj kroz prirodno smanjenje statičkog elektriciteta, kako bi se postigle sjajne kovrdže.

Referenca : CF3345F0

Pomoću Rowenta uvijača za kosu jednostavno kreirajte prirodne kovrdže i glamurozne valove.

Keramička i obloga od turmalina, čine kosu svilenkastom i glatkom, sa manje statičkog elektriciteta.

Visoka precizna kontrola temperature za personaliziranu upotrebu: zahvaljujući 9 postavki temperature (130 ° C - 200 ° C), prilagodite uvijač za kosu vašem tipu kose.

Značajke visoke udobnosti zaokružuju besprijekorno iskustvo skakanja: 360 ° zakretni kabel za veću udobnost u uporabi i zaštitnu rukavicu za izvanredno rukovanje.

Karakteristike - Poređenje

REZULTAT/UPOTREBA
Snaga 36  
Postavke temperature 1  
Soft air Nemogućnost upotrebe  
Udar hladnog zraka Nemogućnost upotrebe  
Obloga Keramički Tourmalin  
Funkcije Lokne  
Prečnik cijevi 13 - 25  mm
Oblik Konusan  
Nastavak 1: Rukavica  
Poštivanje kose i ergonomičnost
Efikasnost na niskim temperaturama Nemogućnost upotrebe  
Hladan vrh    
"Respect" temperaturne postavke Nemogućnost upotrebe  
Maksimalna temepratura protoka zraka 200°  °C
Ergonomičnost / Udobnost pri upotrebi
Automatsko isključivanje 1h  
Displej LCD  
Indikator toplote    
Vrijeme zagrijavanja 90  s
Odvojiva rešetka Nemogućnost upotrebe  
Ušica za kačenje    
Futrola za četku Nemogućnost upotrebe  
Tehničke specifikacije
Voltaža 100-240  V
Dužina kabla 1.8  m
360° kabal    
Boje Bijela/Crna  

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Najbolje je da to uradite kada je aparat hladan, da biste izbjegli opekotine. Pritisnite "hvataljke" sa strane i izvucite ih napolje. Kada ponovo stavite dodatke, potisnite ih dokle mogu ići i provjerite da li su ispravno uklopljeni da bi mogli čvrsto stajati.
Kada uvijate pramen oko uvijača, vodite računa da to radite uvijek oko istog dijela uvijača, nikako ne koristeći cijelu dužinu uvijača.Slobodnom rukom držite vrh aparata koji je hladan na dodir.
Uvijač postaje veoma vruć za vrijeme upotrebe, zato budite pažljivi i izbjegavajte kontakt sa kožom i vodite računa da kabal nikada ne dođe u kontakt sa vrućim dijelovima aparata.
Nakon što izaberete potrebnu postavku, morate sačekati između 1 i 2 minute da aparat dostigne odgovarajuću temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za generalno stiliziranje i četku manjeg promjera za završno stiliziranje (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti čista, počešljana i suha.
Uvek isključite aparat iz struje i ostavite ga da se potpuno ohladi na bezbednosnom postolju. Kada je potpuno hladan, obrišite uvijač vlažnom krpom vodeći računa da voda ili bilo koja druga tečnost nikada ne prodru u unutrašnjost ručke.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Ne. Ne stavljajte hemijske proizvode na kosu dok koristite aparat. Nanesite ih poslije upotrebe aparata za kosu i kada je kosa ohlađena.
Da. Postavite pramen kose između hvataljki i zamotajte do korijena, zatim zatvorite hvataljke što će kosu držati na mjestu. Nježno povucite peglu za ravnanje do vrha kose, a rezultat će biti glatka i ravna kosa.
Da. Zamotajte pramen kose oko uvijača i čekajte otprilike 20 sec.prije nego pustite uvojak. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na cijeloj kosi. Nemojte češljati kosu kad se ohladi, jer će tako izgledati kao prirodno valovita.
Preporučujemo da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.