ROWENTA WAVES ADDICT

WAVES ADDICT
1 APARAT ZA BESKRAJNE STILOVE

Rowenta uvodi prvi UVIJAČ za beskrajne valove. Svestran, prilagođava se svim tipovima kose koji vode do savršenih rezultata i prirodnog učinka. Oslobodite svoju maštu pomoću ovog aparata, oblikujte kosu ovisno o vašem raspoloženju. Imate izbor između labavih valova, valovitog boba ,ili ljetnih valova kao na plaži, holivudskih valova ili vašeg vlastitog stila. Ovaj proizvod dolazi s priručnikom koji vam pomaže da postignete ta četiri izgleda.

Referenca : CF4710F0

BEZBROJNE  KOMBINACIJE VALOVA UZ WAVES ADDICT APARAT

ROWENTA WAVES ADDICT uvijač za kosu - INOVATIVNO I KREATIVNO OBLIKOVANJE VALOVA

Rowenta je inovativni i univerzalni uvijač za kosu, prilagođava se svim tipovima kose i vodi do savršenih rezultata i prirodnog učinka.

Imate izbor između dnevnog stila za na posao, ljetnog izgleda s opuštenim valovima, Hollwoodskog stial kao za crveni tepih, i najnovijeg trendovskog izgleda s kratkim valovitim bobom, na primjer.

Ovisnik o valovima (Waves addict) dolazi s priručnikom koji vam pomaže da postignete izgled koji želite.

Radi na tankoj i debeloj kosi.

Dolazi s kablom od 1,80 m što ga čini praktičnijim tokom upotrebe.

Karakteristike - Poređenje

REZULTAT/UPOTREBA
Postavke temperature 120°-210°  
Soft air Nemogućnost upotrebe  
Udar hladnog zraka Nemogućnost upotrebe  
Obloga Keramika  
Funkcije Valovita kosa  
Funkcija otpuštanja lokni Nemogućnost upotrebe  
Multi prečnik    
Automatsko rotiranje Nemogućnost upotrebe  
Prilagodljiva temperatura 120° - 210  °C
Poštivanje kose i ergonomičnost
Efikasnost na niskim temperaturama Nemogućnost upotrebe  
Postavke temperature ovisno o vrsti kose    
Hladan vrh    
Ergonomičnost / Udobnost pri upotrebi
Automatsko isključivanje DA  
Displej LED  
Indikator toplote    
Vrijeme zagrijavanja 60  s
Odvojiva rešetka Nemogućnost upotrebe  
Ušica za kačenje    
Tehničke specifikacije
Voltaža 220-230  V
360° kabal    

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Najbolje je da to uradite kada je aparat hladan, da biste izbjegli opekotine. Pritisnite "hvataljke" sa strane i izvucite ih napolje. Kada ponovo stavite dodatke, potisnite ih dokle mogu ići i provjerite da li su ispravno uklopljeni da bi mogli čvrsto stajati.
Kada uvijate pramen oko uvijača, vodite računa da to radite uvijek oko istog dijela uvijača, nikako ne koristeći cijelu dužinu uvijača.Slobodnom rukom držite vrh aparata koji je hladan na dodir.
Uvijač postaje veoma vruć za vrijeme upotrebe, zato budite pažljivi i izbjegavajte kontakt sa kožom i vodite računa da kabal nikada ne dođe u kontakt sa vrućim dijelovima aparata.
Nakon što izaberete potrebnu postavku, morate sačekati između 1 i 2 minute da aparat dostigne odgovarajuću temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za generalno stiliziranje i četku manjeg promjera za završno stiliziranje (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti čista, počešljana i suha.
Uvek isključite aparat iz struje i ostavite ga da se potpuno ohladi na bezbednosnom postolju. Kada je potpuno hladan, obrišite uvijač vlažnom krpom vodeći računa da voda ili bilo koja druga tečnost nikada ne prodru u unutrašnjost ručke.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Ne. Ne stavljajte hemijske proizvode na kosu dok koristite aparat. Nanesite ih poslije upotrebe aparata za kosu i kada je kosa ohlađena.
Da. Postavite pramen kose između hvataljki i zamotajte do korijena, zatim zatvorite hvataljke što će kosu držati na mjestu. Nježno povucite peglu za ravnanje do vrha kose, a rezultat će biti glatka i ravna kosa.
Da. Zamotajte pramen kose oko uvijača i čekajte otprilike 20 sec.prije nego pustite uvojak. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na cijeloj kosi. Nemojte češljati kosu kad se ohladi, jer će tako izgledati kao prirodno valovita.
Preporučujemo da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.