ROWENTA Silence Soft EP5640

Silence Soft EP5640
Ritual ljepote za savršeno glatku  kožu

Sa Silence Soft depilatorom, uklanjanje dlačica postaje trenutak čistog mira. Zahvaljujući tehnologiji sistema tišine sa hermetički zatvorenim dvostrukim tijelom, depilacija je do 4x tiša *, za ultra precizno uklanjanje dlačica u potpunoj diskreciji.
*u poređenju sa Rowenta EP75XX-EP87XX.

Referenca : EP5640D0

SAVRŠENI REZULTATI U POTPUNOM MIRU

Depilator Silence Soft pretvara uklanjanje dlačica u trenutke spokoja: sistem bez buke čini depilaciju do 4 puta nečujnijom * zahvaljujući hermetički zatvorenom dvostrukom tijelu koje efikasno smanjuje buku.

U međuvremenu, patentirana tehnologija mikro kontakta obezbjeđuje 100%-tni  kontakt sa kožom i ultra preciznim pincetama, sa specijalnom lampicom, te koji na najkraći i najlakši način osiguravaju savršene rezultate.

Dodatne karakteristike uključuju piling za nježnu depilaciju, nastavak za brijanje za osjetljive oblasti, kao i dodatke za pazuh i bikini, od kojih su svi odvojivi i perljivi za poboljšanu higijenu i lako čišćenje.

*u poređenju sa Rowenta EP75XX-EP87XX.

Karakteristike - Poređenje

Učinkovitost
Napredna Mikro kontakt tehnologija    
Visoka preciznost depilacije <0,5MM    
Pincete 24  
Postavke brzine 2  
Patenti 1  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Kuglice za masažu / Smanjenje osjetljivosti kože    
Dermatološki testirane pincete    
NASTAVCI
Nastavci 4  
Glava za brijanje    
Nastavak za bikini zonu    
Nastavak za pazuh    
Valjak za piling    
Torbica    
Uključeni nastavci Četkica  
PRAKTIČNOST
Zone Noge i tijelo  
Rad bez buke    
Svjetlo    
Odvojiva glava    
Periva glava    
Tehničke specifikacije
Izvor napajanja Mreža  
Voltaža 220-240  V
Snaga 4,8  
Dužina kabla 2  m
Boje Bijela / roza  

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Pazuh je osjetljivo područje za uklanjanje dlaka, jer je njegova koža tanka i osjetljiva (često možete vidjeti crvene tačkice nakon uklanjanja dlaka) i nije jako pristupačno glavi epilatora. Iako je možda lako vući epilator po površini noge, na pazuhu je to mnogo teže jer je to konkavno mjesto i ponekad je potrebno pritisnuti glavu epilatora o kožu da depilacija bude učinkovita.

Na sljedećim slikama prikazujemo odgovarajuće pokrete za uklanjanja dlaka sa pazuha bez neprijatnosti.

Molimo zapamtite da bi se za uklanjanje dlaka s pazuha trebao koristiti dodatak za "osjetljiva područja" koji se prikači za glavu epilatora.

Ne. Aparat se ne smije koristiti na licu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Neposredno nakon depilacije poželjno je izbjegavati izlaganje suncu i kupanje u moru jer je koža osjetljiva. Isti savjet vrijedi ako planirate depilirati kožu, pa se nemojte izlagati ni prije da vam koža ne bi bila preosjetljiva.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.