ROWENTA Silence AC CV7920F0

Silence AC CV7920F0
IZUZETNO TIH FEN

Silence AC: izuzetno tih fen

 

Veoma efikasan i tih fen, Silence AC čuva i do 25 % vlage kose zahvaljujući Hydra Protect tehnologiji, za sjajnu i zdravu kosu. Ekskluzivna obloga od kašmir keratina i arganovog ulja sa generatorom iona ostavlja kosu glatkom i sjajnom, dok profesionalni AC motor snage 2300 W osigurava brzo sušenje uz izuzetnu tišinu!

Referenca : CV7920F0

* U usporedbi s klasičnim AC fenom za kosu istog proizvođača

** Testirano na ovom istom proizvodu u poređenju sa sušenjem na maksimumu sa "boost" funkcijom.

Prednostiproizvoda

Ekstra tiho i snažno sušenje sa Silence AC fenom

Zahvaljujući Silence AC fenu, uživajte u brzom, snažnom, ali i veoma tihom sušenju kose.

Izuzetno tih fen, snage 2300W koji ima profesionalni motor koji osigurava efikasnost, dok Hydra Protect tehnologija čuva i do +25% prirodne hidratacije dlake, za izvanredne rezultate.

Kombinacija sa eksluzivnom oblogom kašmir keratina i arganovog ulja, pomaže da se kosa manje oštećuje, uz generator negativnih iona koji kosi donosi glatkoću i sjaj.

Koncentrator od 8 mm za savršenu kontrolu stilizovanja, difuzer za volumen i definiciju kovrči i 6 podešavanja za protok vazduha i temperaturu, u zavisnosti od vašeg tipa kose.

Silence AC: izuzetno tih fen za savršenu ljepotu vaše kose.

Karakteristike - Poređenje

REZULTAT/UPOTREBA
Snaga 2300  
Brzina zraka (km/h) 120  
Dimenzije koncentratora 8  mm
Postavke temperature 3  
Postavke brzine 2  
Udar hladnog zraka    
Turbo    
Obloga rešetke Kašmir keratin  
Koncentrator 1  
Vrsta difuzera Standardno  
Diffuser    
Poštivanje kose i ergonomičnost
"Respect" temperaturne postavke    
Jonski generator    
Ergonomičnost / Udobnost pri upotrebi
Vrsta motora AC  
Nečujnost 75  dB(A)
Odvojiva rešetka    
Ušica za kačenje    
Tehničke specifikacije
Voltaža 220-240  V
Dužina kabla 1,8  m
Boje Crna i cimet roza  

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste to što brže obavili.Međutim, kada stilizirate kosu, koristite manju brzinu aparata da biste spriječili da vam se kosa razbaruši.
Usmjerite vazduh prema dijelu kose koji želite da stilizirate (na visokoj temperaturi), a zatim aktivirajte fukciju hladnog vazduha za brzo hlađenje. Ovaj metod prelaska sa jedne na drugu temperaturu, efektnije stilizira vašu kosu.
Koncentrator vam omogućava da osušite poseban dio kose. Koristite koncentrator da usmjerite mlaz toplog vazduha i osušite željeni dio kose.
Difuzer se koristi za davanje volumena kosi.
Ta funkcija automatski odabire najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha kako bi se izbjegla suvoća kose.
Ta funkcija automatski zaustavlja fen za kosu kada ne radi, pa ga ponovno pali čim ga počnete ponovno koristiti.
Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Fenovi za kosu zahtjevaju vrlo malo održavanja. Možete da ih čistite koristeći dodatke za čišćenje ili ih prebrišite vlažnom krpom, uklonite kosu sa zadnje zaštitne rešetke. Nikada ne čistite aparat alkoholom niti ga potapajte u vodu (Ne zaboravite prije čišćenja aparat isključiti iz struje).
To je uobičajeno, bezbjednosni uređaj je automatski zaustavio aparat u slučaju pregrijavanja (primjerice kosa ili ostalo što je zapelo u stražnjoj zaštitnoj rešetki). Čekajte dok se vaš fen za kosu ne ohladi (20 minuta).
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Tipka za udar hladnog vazduha (zavisno od modela) omogućava vam da namjestite i fiksirate frizuru.
Ukoliko imate fen za kosu koji posjeduje difuzer, iskoristite ga koristeći vlastite prste kako biste dobili volumen od korijena do vrhova kose.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.