ROWENTA x KARL LAGERFELD STUDIO DRY

STUDIO DRY
Ultra brzo sušenje

Rowenta x KARL LARGERFELD Studio Fen nudi efikasne i pouzdane performanse za svakodnevno sušenje bez ikakvih problema. Visokoefikasno sušenje na dohvat ruke zahvaljujući tehnologiji Effiwatts koja štedi energiju, dok šest postavki brzine/temperature stavljaju vam prilagođenu kontrolu stilizovanja na dohvat ruke. Otkrijte pouzdane rezultate sušenja i pametne funkcije dizajnirane da nude lakšu rutinu ljepote iz dana u dan.

Referenca : CV581LF0

Sušenje visokih performansi uz pametne karakteristike za savršeno sušenje kose svaki dan

Brzo sušenje bez muke: Rowenta x KARL LARGERFELD Studio Dry fen za sušenje osigurava besprijekorno stilizovanje vaše kose.

2300 Effiwatt-a snage za uštedu energije nudi savršene rezultate sušenja za kratko vrijeme, dok funkcija Thermo Control štiti kosu od suvišne topline i održava punu ljepotu iz dana u dan.

Lako podesiva kontorla brzine/temperature nude potpunu kontrolu stilizovanja, sa tankim koncentratorom za stilizovanje do najsitnijih detalja i još mnogo toga.

Karakteristike - Poređenje

REZULTAT/UPOTREBA
Udar hladnog zraka    
Koncentrator 1  
Ergonomičnost / Udobnost pri upotrebi
Vrsta motora DC  
Odvojiva rešetka    
Ušica za kačenje    
Eko funkcija    
Tehničke specifikacije
Voltaža 220-240  V
Fast drying    

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste to što brže obavili.Međutim, kada stilizirate kosu, koristite manju brzinu aparata da biste spriječili da vam se kosa razbaruši.
Usmjerite vazduh prema dijelu kose koji želite da stilizirate (na visokoj temperaturi), a zatim aktivirajte fukciju hladnog vazduha za brzo hlađenje. Ovaj metod prelaska sa jedne na drugu temperaturu, efektnije stilizira vašu kosu.
Koncentrator vam omogućava da osušite poseban dio kose. Koristite koncentrator da usmjerite mlaz toplog vazduha i osušite željeni dio kose.
Difuzer se koristi za davanje volumena kosi.
Ta funkcija automatski odabire najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha kako bi se izbjegla suvoća kose.
Ta funkcija automatski zaustavlja fen za kosu kada ne radi, pa ga ponovno pali čim ga počnete ponovno koristiti.
Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Fenovi za kosu zahtjevaju vrlo malo održavanja. Možete da ih čistite koristeći dodatke za čišćenje ili ih prebrišite vlažnom krpom, uklonite kosu sa zadnje zaštitne rešetke. Nikada ne čistite aparat alkoholom niti ga potapajte u vodu (Ne zaboravite prije čišćenja aparat isključiti iz struje).
To je uobičajeno, bezbjednosni uređaj je automatski zaustavio aparat u slučaju pregrijavanja (primjerice kosa ili ostalo što je zapelo u stražnjoj zaštitnoj rešetki). Čekajte dok se vaš fen za kosu ne ohladi (20 minuta).
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Tipka za udar hladnog vazduha (zavisno od modela) omogućava vam da namjestite i fiksirate frizuru.
Ukoliko imate fen za kosu koji posjeduje difuzer, iskoristite ga koristeći vlastite prste kako biste dobili volumen od korijena do vrhova kose.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.