ROWENTA NOSE & EAR TRIMMER TN3011F0

NOSE & EAR TRIMMER TN3011F0
ROTIRAJUĆI SISTEM IDEALAN ZA UKLANJANJE SITNIH DLAČICA

Trimer za nos i uši bez napora skraćuje neželjene dlačice u nosu i ušima. Zahvaljujući sistemu rotirajućih noževa od 360 ° i genijalnoj tehnologiji Vision, čak i najsitnije dlačice se uklanjanju sigurno, bezbolno i efikasno.

Referenca : TN3011F0

UKLONITE NEŽELJENE DLAČICE IZ NOSA I UŠIJU

Trimerom za uši i nos oprostite se od neuglednih dlačica.

Zahvaljujući rotirajućem sistemu noževa od 360 °, uklanjanje dlačica je sigurno i bezbolno, što svaki put daje savršene rezultate.

Čak se uklanjaju i najfinije dlačice: genijalna tehnologija Vision osvjetljava područje šišanja, osiguravajući da dlačice ne opstanu.

100% vodootporan za lako čišćenje, trimer za uši i nos spreman je kad god i gdje god se nalazili.

Karakteristike - Poređenje

PRECIZNOST
Funkcija vidljivosti    
Zone Uši i nos  
UPOTREBA - STILOVI PRI ŠIŠANJU
Vrsta baterije AA  
UDOBNOST PRI UPOTREBI
Čišćenje Svi dijelovi perivi  
Tehničke specifikacije
Boje trust (blue)  
Voltaža 1 x 1.5  V
VRSTA UPOTREBE
Nos-Uši    
Opcije
Mokra i suha upotreba    

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ne. Ne preporučujemo vam da sami koristite aparat na sebi, iz sigurnosnih razloga i u cilju postizanja boljih rezultata.
Ne. Aparat ne može istovremeno da se puni i da se koristi.
Preporučujemo upotrebu aparata za šišanje na čistoj, ali suhoj kosi.
Prije upotrebe aparata za šišanje po prvi put, punite aparat 14 sati. Sljedeće 3 upotrebe aparata, važno je da ostavite da se aparat potpuno isprazni. Nakon toga, preporučeno vrijeme punjenja je 8 sati. Kada je indikator lampica punjenja crvena, vaš aparat se puni.
Nakon svake upotrebe očistite oštrice koristeći četkicu za čišćenje. Ukoliko je potrebno, koristite vlažnu krpu. Kod nekih modela možete u potpunosti odvojiti oštrice, radi temeljnijeg čišćenja.
Važno je da oštrice podmazujete 2/3 puta kada koristite aparat. Koristite ulje za podmazivanje koje ste dobili uz aparat ili kvalitetno ulje koje ne sadrži kiselinu (npr. ulje za šivaće mašine). Stavite po kap na svaki kraj oštrice, pustite aparat da funkcionira nekoliko minuta, a zatim višak ulja odstranite krpicom.
Naši aparati za šišanje rijetko iziskuju čišćenje (osim ako ih koristi više ljudi). Oštrice se nakon svakog korištenja moraju čistiti četkicom. Pored toga, četkicom možete očistiti i dlake s češljića.
Ne. U punjivim modelima morate koristiti NiCd ili NiMH punjive baterije. Ne koristite obične baterije jer u protivnome rizikujete njihovo taljenje.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne, naši se aparati mogu koristiti samo za kosu. Svakom drugom upotrebom rizikujete ozljede ili kvar aparata.
Ako je aparat za šišanje punjiv, baterija omogućava 40 sati rada.
Mikropodešavanjem možete namjestiti dužinu dlake, radi preciznog oblikovanja kose ili brade.
Dužine su sljedeće:
Pozicija 1 = 0.8 mm
Pozicija 2 = 1.1 mm
Pozicija 3 = 1.4 mm
Pozicija 4 = 1.7 mm
Pozicija 5 = 2.0 mm
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.