ROWENTA DUALIO

DUALIO
GRIJALICA 2 U 1: SNAŽNA I PRAKTIČNA

Dualio nudi zagrijavanje zraka putem grijača i konvektora, kako biste sigurno i udobno zagrijali svaku sobu u vašem domu - uključujući i kupatilo - dok je njen dizajn izuzetno praktičan. Za dodatnu bezbrižnosti, funkcija automatskog isključivanja isključuje grijalicu ukoliko padne.

Referenca : IR5010F1

2 KOMBINIRANE TEHNOLOGIJE NAČINA ZAGRIJAVANJA ZA BRZO I UDOBNO ZAGRIJAVANJE.

Dualio sigurno i brzo zagrijava svaku prostoriju u vašem domu, uključujući kupatilo.

Pruža moćnu, brzu toplinu sa podešavanjem grijanja ventilatora 2000 W, što podstiče stvaranje toplog zraka za neposredne rezultate, a opremljen je i alogenom tehnologijom za udobno zračenje od 1000 W.

Njegov siguran dizajn zadovoljava IP21 zaštitnu garanciju, čineći ga savršenim aparatom za zagrijavanje kupatila, bez brige.

Osim toga, funkcija termostata sa zaštitom od smrzavanja reguliše temperaturu vaše sobe, tako da vi ne morate.

Oblik kabla i ergonomski dizajnirana drška olakšavaju premještanje i odlaganje Dualio grijalice.

Karakteristike - Poređenje

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Zračeći  
Boje CRNA  
Visina 0.44  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Room coverage 20-25 m2  
Napon 230   
Frekvencija 50  Hz
UČINKOVITOST
Snaga 2000  
Idealna veličina sobe (m2) 25  
SIGURNOST
Automatsko isključivanje    
Kontrolna lampica    
IP 21 - upotreba u kupatilu  
UDOBNOST I LAKOĆA PRI UPOTREBI
Dužina kabla 1.50  m
Termostat Mehanički  
Drška    
Ekran NE  
Spremnik kabla    
INTELIGENCIJA
Funkcija protiv zamrzavanja    

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

U slučaju izuzetno velikog pregrijavanja, zvučni alarm se aktivira,svjetlosni signal se uključuje i struja se isključuje iz grijača. Aparat će se ponovo uključiti čim se vrati u normalnu poziciju i kada se ohladi.
U cilju zaštite cijevi tokom zime, na primjer, kada je thermostat u poziciji protiv zamrzavanja i temperatura prostorije je približno 5°C (41°F), uređaj se automatski uključuje. To će omogućiti da održi temperaturu prostorije na oko 7°C (45°F).
Veoma je važno da ostavite da se aparat potpuno ohladi prije nego namotate kabal.Kada ne koristite aparat, odložite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve tipke stavite u "OFF" poziciju i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja električne energije ovisno samo o snazi grijača.
Odnos nivo snage/grijna površina ovisi o željenoj temperaturi, spoljašnoj temperaturi i od stepena izolacije kuće. U prosjeku koristite omjer 100W/ m².
Ne, morate se pridržavati sigurnosnih mjera za korištenje grijalice u kupatilu. Morate provjeriti da li je aparat dizajniran za upotrebu u svakoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje ili kupatila. Pogledajte informacije koje se nalaze u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.