ROWENTA SILENCE COMFORT SO5115

SILENCE COMFORT SO5115
SNAŽNA, SIGURNA I KOMPAKTNA

Silence Comfort pruža moćno grijanje, uz diskretnu tišinu i prilagodljivo pozicioniranje: na podu, na stolu ili čak na polici zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu.

Referenca : SO5115F0

SNAŽNA, KOMPAKTNA GRIJALICA SA RADOM BEZ BUKE

Prednostiproizvoda

PRAKTIČNO GRIJANJE BEZ BUKE

Sa Silence Comfort grijalicom ne možete primijetiti niti čuti izvor toplote. Zahvaljujući podesivim podešavanjima snage, možete odabrati između tihog, dugotrajnog grijanja - savršeno dok čitate, gledate TV ili spavate - ili robusnog, brzog zagrijavanja do 2400 W.

Njegova mala, kompaktna veličina i jedinstveni gornji ulaz za zrak čine ga jednostavnim za pomjeranje i lako postavljanje, gde god da ste, dok je njegova poboljšana sigurnosna mreža omogućava sigurnost.

Njegov multifunkcionalni dizajn takođe sadrži opciju ventilatora za hlađenje koje će vas pratiti u toplijim vremenskim uslovima, čineći Silence Comfort savršenim saveznikom za udobnost tokom cijele godine.

Karakteristike - Poređenje

VRSTA PROIZVODA
Vrsta Klasični ventilator  
Boje Siva  
Visina 0.14  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Room coverage 20-25 m2  
Napon 220-230   
Frekvencija 50  Hz
UČINKOVITOST
Snaga 2400  
Ventilator za hlađenje    
Idealna veličina sobe (m2) 30  
SIGURNOST
Kontrolna lampica    
IP 20  
UDOBNOST I LAKOĆA PRI UPOTREBI
Dužina kabla 1.60  m
Termostat Mehanički  
Drška    
Ekran NE  
INTELIGENCIJA
Funkcija protiv zamrzavanja    
NIVO BUKE
Minimalni nivo buke 52  dB(A)

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

U slučaju izuzetno velikog pregrijavanja, zvučni alarm se aktivira,svjetlosni signal se uključuje i struja se isključuje iz grijača. Aparat će se ponovo uključiti čim se vrati u normalnu poziciju i kada se ohladi.
U cilju zaštite cijevi tokom zime, na primjer, kada je thermostat u poziciji protiv zamrzavanja i temperatura prostorije je približno 5°C (41°F), uređaj se automatski uključuje. To će omogućiti da održi temperaturu prostorije na oko 7°C (45°F).
Veoma je važno da ostavite da se aparat potpuno ohladi prije nego namotate kabal.Kada ne koristite aparat, odložite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve tipke stavite u "OFF" poziciju i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja električne energije ovisno samo o snazi grijača.
Odnos nivo snage/grijna površina ovisi o željenoj temperaturi, spoljašnoj temperaturi i od stepena izolacije kuće. U prosjeku koristite omjer 100W/ m².
Ne, morate se pridržavati sigurnosnih mjera za korištenje grijalice u kupatilu. Morate provjeriti da li je aparat dizajniran za upotrebu u svakoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje ili kupatila. Pogledajte informacije koje se nalaze u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.