ROWENTA SILENT COMFORT 3IN1

SILENT COMFORT 3IN1
Jedini ultra-tihi ventilator  3-u-1 * koji filtrira zrak, hladi i grije

Uz ventilator Silent Comfort 3-u-1, filtrirajte zrak, osvježavajte i zagrijavajte se, a sve to uz elegantan, ultra tihi aparat. Njegova tehnologija filtriranja zraka filtrira prašinu i čestice dlake kućnih ljubimaca do 500 mikrona za dugotrajne performanse smanjujući neugodne mirise. U međuvremenu, način rada ventilatora i grijalice su iznimno tihi i iznimno snažni za brzo neprekidno grijanje zimi ili veliko osvježenje ljeti.

Referenca : HQ8110F0

*by Rowenta

*vs full power/max thermostat setting

Silent Comfort 3-u-1 ultra tihi ventilator i grijalica u kombinaciji

Uživajte u optimalnoj udobnosti tokom cijele godine uz Silent Comfort 3-u-1, ventilator i  grijalicu koji filtrira zrak, osvježava i grije.

Zahvaljujući tehnologiji filtriranja zraka filtrira čestice prašine i životinjske dlake  do 500 mikrona, čime se osigurava dugotrajna izvedba uz smanjenje neugodnih mirisa. 

U isto vrijeme, Silent Comfort 3-in1 osvježava vas tokom ljeta u virtualnoj tišini (43 db (a) na modu ventilatora) ili brzo i tiho grije vašu sobu (2400 W) zimi.

Za dodatnu udobnost, Smart način rada prepoznaje sobnu temperaturu i automatski prilagođava snagu za postizanje i održavanje željene temperature, što zauzvrat može smanjiti potrošnju energije.

Isto tako, Eko način grijanja troši do 50% manje energije * kako bi vam uštedio novac.

Postavka osciliranja od 70 ° radi bolje difuzije zraka u prostoriji, automatsko isključivanje, i do 24-satna funkcija odgođenog pokretanja za praktičnu upotrebu pri postavljanju i odlasku te izuzetno veliki displej osjetljiv na dodir s daljinskim upravljačem za jednostavno upravljanje, čak i iz daljine.

 

 

 

 

 

Karakteristike - Poređenje

VRSTA PROIZVODA
Vrsta 3 in 1 : heater + fan + filter  
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Frequency of use Daily  
Room coverage 35-40 m2  
Timer / Auto-off    
Delayer start    
Eco mode (energy saving)    
Frekvencija 50  Hz
UČINKOVITOST
Oscillation    
Ventilator za hlađenje    
SIGURNOST
Automatsko isključivanje    
Kontrolna lampica    
IP 20  
UDOBNOST I LAKOĆA PRI UPOTREBI
Filter    
Wall compatible / mountable NE  
Termostat Elektronički  
Drška    
Daljinski upravljač    
Spremnik za daljinski upravljač    
Ekran LED  
Vrsta utikača EUR  
INTELIGENCIJA
Tajmer    
Funkcija protiv zamrzavanja    

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

U slučaju izuzetno velikog pregrijavanja, zvučni alarm se aktivira,svjetlosni signal se uključuje i struja se isključuje iz grijača. Aparat će se ponovo uključiti čim se vrati u normalnu poziciju i kada se ohladi.
U cilju zaštite cijevi tokom zime, na primjer, kada je thermostat u poziciji protiv zamrzavanja i temperatura prostorije je približno 5°C (41°F), uređaj se automatski uključuje. To će omogućiti da održi temperaturu prostorije na oko 7°C (45°F).
Veoma je važno da ostavite da se aparat potpuno ohladi prije nego namotate kabal.Kada ne koristite aparat, odložite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve tipke stavite u "OFF" poziciju i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja električne energije ovisno samo o snazi grijača.
Odnos nivo snage/grijna površina ovisi o željenoj temperaturi, spoljašnoj temperaturi i od stepena izolacije kuće. U prosjeku koristite omjer 100W/ m².
Ne, morate se pridržavati sigurnosnih mjera za korištenje grijalice u kupatilu. Morate provjeriti da li je aparat dizajniran za upotrebu u svakoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje ili kupatila. Pogledajte informacije koje se nalaze u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.