ROWENTA Brush Activ' Premium Care CF9540F0

Brush Activ' Premium Care CF9540F0
REZULTATI SUŠENJA KAO U SALONU; UZ SJAJ I NJEGU

ROTIRAJUĆA ČETKA GARANTIRA PROFESIONALNE REZULTATE SUŠENJA KAO U SALONU UZ SJAJ I VOLUMEN KOSE

Brush Activ' Premium care ima četke sa prirodnom dlakom za sjajnu kosu. Donosi savršene rezultate oblikovanja kroz automatsku rotaciju. 1000 W snage donosi učinkovito i snažno sušenje s profesionalnim rezultatima, dok dvije četke omogućavaju uspješnu upotrebu na kratkoj i dugoj kosi. Obloga kašmira, keratina i arganova ulja dolazi zajedno s dvostrukim boosterom iona za sjaj i za rezultate na kosi kao iz frizerskih salona.

Referenca : CF9540F0

KVALITET KAO U SALONU S MAKSIMALNO VOLUMENA I SJAJA

Savršeni alat za postizanje glatke, luksuzne frizure u vlastitom domu.

Brush Activ' Premium Care besprijekorno suši i oblikuje kosu za glamurozne rezultate.

Ova četka salonske profesionalne kvalitete opremljena je s dvostrukim boosterom iona koji emitiraju 40 puta više iona i tako eliminiraju statički elektricitet za glatku kosu, laku za oblikovanje.

Glamur je povezan s praktičnosti, motorom snage 1000 W koji donosi salonske rezultate u vaš dom, plus dvije tipke, za različiti smjer rotacije ulijevo ili udesno.

Uz poboljšane karakteristike poput 3 brzine/temperature i udar hladnog zraka za dugotrajne rezultate, Brush Activ premium Care garantira prekrasni sjaj i zapanjujući volumen na dohvat ruke.

Karakteristike - Poređenje

Snaga 1000  W
Postavke brzine/temperature 2  
Postavke protoka zraka 2  
Udar hladnog zraka    
Obloga Kašmir keratin  
Funkcije Grijanje, sušenje i rotiranje  
Vrste čekinja Prirodan  
Prečnik cijevi 40-50  mm
Multi prečnik    
Oblik Okrugao  
Automatsko rotiranje    
Prilagodljiva temperatura 2  
Jonski generator    
Alternativna rotacija DA  
Odvojiva rešetka    
Ušica za kačenje    
Futrola za četku    
Voltaža 220-240  V
Dužina kabla 1,8  m
Boje Rozo-bijela aluminij  

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Najbolje je da to uradite kada je aparat hladan, da biste izbjegli opekotine. Pritisnite "hvataljke" sa strane i izvucite ih napolje. Kada ponovo stavite dodatke, potisnite ih dokle mogu ići i provjerite da li su ispravno uklopljeni da bi mogli čvrsto stajati.
Kada uvijate pramen oko uvijača, vodite računa da to radite uvijek oko istog dijela uvijača, nikako ne koristeći cijelu dužinu uvijača.Slobodnom rukom držite vrh aparata koji je hladan na dodir.
Uvijač postaje veoma vruć za vrijeme upotrebe, zato budite pažljivi i izbjegavajte kontakt sa kožom i vodite računa da kabal nikada ne dođe u kontakt sa vrućim dijelovima aparata.
Nakon što izaberete potrebnu postavku, morate sačekati između 1 i 2 minute da aparat dostigne odgovarajuću temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za generalno stiliziranje i četku manjeg promjera za završno stiliziranje (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti čista, počešljana i suha.
Uvek isključite aparat iz struje i ostavite ga da se potpuno ohladi na bezbednosnom postolju. Kada je potpuno hladan, obrišite uvijač vlažnom krpom vodeći računa da voda ili bilo koja druga tečnost nikada ne prodru u unutrašnjost ručke.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Ne. Ne stavljajte hemijske proizvode na kosu dok koristite aparat. Nanesite ih poslije upotrebe aparata za kosu i kada je kosa ohlađena.
Da. Postavite pramen kose između hvataljki i zamotajte do korijena, zatim zatvorite hvataljke što će kosu držati na mjestu. Nježno povucite peglu za ravnanje do vrha kose, a rezultat će biti glatka i ravna kosa.
Da. Zamotajte pramen kose oko uvijača i čekajte otprilike 20 sec.prije nego pustite uvojak. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na cijeloj kosi. Nemojte češljati kosu kad se ohladi, jer će tako izgledati kao prirodno valovita.
Preporučujemo da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.