ROWENTA FOR ELITE Curling Tong CF2132

Curling Tong CF2132
Čvrste i savršene kovrdže

ČVRSTE I SAVRŠENE KOVRDŽE

Rowenta uvijač za kosu osigurava čvrste i živahne kovrdže, sa promjerom uvijača od 16mm, koji proizvodi savršene rezultate, te sa keramičkom oblogom za besprijekoran izgled. Raznovrrsne karakteristike koje su objedinjene u jednom aparatu sa fantastičnim sposobnostima uvijanja kose.

 

Referenca : CF2132F0

Pruža besprijekorne čvrste i živahne kovrdže, Rowenta for Elite uvijač za kosu jednostavan je alat za stiliziranje kose.

Optimalna temperatura od 180 ° C osigurava brzo i učinkovito stiliziranje i savršene rezultate.

Keramička obloga daje dodatni sjaj vašoj kosi, za glatku i podatnu kosu koja posjeduje blistav sjaj.

Promjer od 16 mm idealan je za kreiranje uskih i živahnih kovrdži, s hladnim vrhom kako bi se osigurala sigurna upotreba.

Ušica za kačenje zaokružuje paket, radi jednostavnih i praktičnih mogućnosti za odlaganje.

Potpuno zagrijan i spreman za samo jednu minutu, Rowenta uvijač za kosu olakšava oblikovanje.

Karakteristike - Poređenje

REZULTAT/UPOTREBA
Snaga 25  
Postavke temperature 1  
Obloga Keramika  
Funkcije Lokne  
Prečnik cijevi 16  mm
Oblik Okrugao  
Prilagodljiva temperatura 180  °C
Poštivanje kose i ergonomičnost
Hladan vrh    
Ergonomičnost / Udobnost pri upotrebi
Indikator toplote    
Vrijeme zagrijavanja 60  s
Ušica za kačenje    
Tehničke specifikacije
Voltaža 110-240  V
Dužina kabla 1,8  m
360° kabal    
Vrsta grijača Aluminijum  
Boje Crna  

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Najbolje je da to uradite kada je aparat hladan, da biste izbjegli opekotine. Pritisnite "hvataljke" sa strane i izvucite ih napolje. Kada ponovo stavite dodatke, potisnite ih dokle mogu ići i provjerite da li su ispravno uklopljeni da bi mogli čvrsto stajati.
Kada uvijate pramen oko uvijača, vodite računa da to radite uvijek oko istog dijela uvijača, nikako ne koristeći cijelu dužinu uvijača.Slobodnom rukom držite vrh aparata koji je hladan na dodir.
Uvijač postaje veoma vruć za vrijeme upotrebe, zato budite pažljivi i izbjegavajte kontakt sa kožom i vodite računa da kabal nikada ne dođe u kontakt sa vrućim dijelovima aparata.
Nakon što izaberete potrebnu postavku, morate sačekati između 1 i 2 minute da aparat dostigne odgovarajuću temperaturu.
Koristite četku velikog promjera za generalno stiliziranje i četku manjeg promjera za završno stiliziranje (za izraženije uvijanje unutra ili van).
Kako bi se izbjegla oštećenja, kosa mora biti čista, počešljana i suha.
Uvek isključite aparat iz struje i ostavite ga da se potpuno ohladi na bezbednosnom postolju. Kada je potpuno hladan, obrišite uvijač vlažnom krpom vodeći računa da voda ili bilo koja druga tečnost nikada ne prodru u unutrašnjost ručke.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.
Ne. Ne stavljajte hemijske proizvode na kosu dok koristite aparat. Nanesite ih poslije upotrebe aparata za kosu i kada je kosa ohlađena.
Da. Postavite pramen kose između hvataljki i zamotajte do korijena, zatim zatvorite hvataljke što će kosu držati na mjestu. Nježno povucite peglu za ravnanje do vrha kose, a rezultat će biti glatka i ravna kosa.
Da. Zamotajte pramen kose oko uvijača i čekajte otprilike 20 sec.prije nego pustite uvojak. Ponovite ovaj postupak nekoliko puta na cijeloj kosi. Nemojte češljati kosu kad se ohladi, jer će tako izgledati kao prirodno valovita.
Preporučujemo da pramenovi ne budu širi od 2-3 cm.