ROWENTA Studio Dry Premium Care CV5361F0

Studio Dry Premium Care CV5361F0
IZUZETNO KOMPAKTAN I EFIKASAN SA ADVANCED CARE POSTAVKOM

ZUZETNO KOMPAKTAN I SNAŽAN FEN ZA SJAJNU I ZDRAVU KOSU

Premium Care Studio Dry je veoma kompaktan fen za kosu sa posebnim Triple Air Precision koncentratorom za precizno sušenje. Snaga od 2.100 W donosi brze rezultate sušenja dok položaj Advanced Care štiti od pregrijavanja kose i tako čuva njenu ljepotu.

Referenca : CV5361F0

Izuzetno kompaktan i efikasan, Premium Care Studio fen osigurava precizno sušenje zahvaljujući ekskluzivnom Triple Air Precison koncentratorom.

Snaga od 2100 W donosi brze rezultate sušenja dok Advanced Care funkcija štiti od pregrijavanja kose i tako čuva njeno zdravlje i sjaj.

Generator iona u kombinaciji sa ekskluzivnom oblogom od kašimira keratina i arganovog ulja donosi glatki izgled kose.

Udar hladnog zraka za završno učvršćivanje frizure i dugotrajne rezultate.

Alka za vješanje za praktično odlaganje a 3 položaja omogućavaju da sami postavite idealnu temperaturu i brzinu sušenja.

Premium Care Studio: izuzetno kompaktan fen koji donosi dugotrajne rezultate.

Karakteristike - Poređenje

REZULTAT/UPOTREBA
Snaga 2100  
Postavke brzine/temperature 3  
Udar hladnog zraka    
Obloga rešetke Kašmir keratin  
Koncentrator 1  
Nastavak 1: Triple Air precision koncentrator  
Poštivanje kose i ergonomičnost
Jonski generator    
Ergonomičnost / Udobnost pri upotrebi
Vrsta motora DC  
Kompaktan    
Ušica za kačenje    
Tehničke specifikacije
Voltaža 220-240  V
Dužina kabla 1,8  m
Ostalo Advanced Care postavka temperature  
Boje Crna i metalik cimet roza  

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Kada sušite kosu odaberite najveću brzinu aparata da biste to što brže obavili.Međutim, kada stilizirate kosu, koristite manju brzinu aparata da biste spriječili da vam se kosa razbaruši.
Usmjerite vazduh prema dijelu kose koji želite da stilizirate (na visokoj temperaturi), a zatim aktivirajte fukciju hladnog vazduha za brzo hlađenje. Ovaj metod prelaska sa jedne na drugu temperaturu, efektnije stilizira vašu kosu.
Koncentrator vam omogućava da osušite poseban dio kose. Koristite koncentrator da usmjerite mlaz toplog vazduha i osušite željeni dio kose.
Difuzer se koristi za davanje volumena kosi.
Ta funkcija automatski odabire najbolji kompromis između temperature i protoka vazduha kako bi se izbjegla suvoća kose.
Ta funkcija automatski zaustavlja fen za kosu kada ne radi, pa ga ponovno pali čim ga počnete ponovno koristiti.
Ta funkcija neutralizuje statički elektricitet te bi vašu kosu trebala činiti elastičnijom i jednostavnijom za kovrdžanje. Osim toga, vaša će kosa biti sjajnija jer se na nju ne može lijepiti prašina.
Fenovi za kosu zahtjevaju vrlo malo održavanja. Možete da ih čistite koristeći dodatke za čišćenje ili ih prebrišite vlažnom krpom, uklonite kosu sa zadnje zaštitne rešetke. Nikada ne čistite aparat alkoholom niti ga potapajte u vodu (Ne zaboravite prije čišćenja aparat isključiti iz struje).
To je uobičajeno, bezbjednosni uređaj je automatski zaustavio aparat u slučaju pregrijavanja (primjerice kosa ili ostalo što je zapelo u stražnjoj zaštitnoj rešetki). Čekajte dok se vaš fen za kosu ne ohladi (20 minuta).
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Tipka za udar hladnog vazduha (zavisno od modela) omogućava vam da namjestite i fiksirate frizuru.
Ukoliko imate fen za kosu koji posjeduje difuzer, iskoristite ga koristeći vlastite prste kako biste dobili volumen od korijena do vrhova kose.