ROWENTA AIR FORCE HQ7112

AIR FORCE HQ7112
Optimalna upotreba tokom cijele godine

Air Force kombinira grijalicu prostora i ventilator u jednom snažnom aparatu, s 2-in-1 Air Circulator tehnologijom za udobnost bez obzira na godišnje doba. Najmoćniija grijalica i visokoučinkoviti, tihi ventilator od Rowente, njegove praktične karakteristike čine ga savršenim pratiocem tokom cijele godine.

Referenca : HQ7112F0

Prednostiproizvoda

Air Force 2 u 1 ventilatori i grijalica: Optimalna upotreba tokom cijele godine

Uživajte u savršenoj udobnosti tokom cijele godine, s grijalicom i ventilatorom Air Force 2 u 1, ujedno najsnažnijom grijalicom prostora visokih performansi i s niskim nivoom buke od Rowente.

S patentiranom Air Circulator tehnologijom osigurava široku cirkulaciju zraka u vašoj sobi, za brzo zagrijavanje ili osvježenje.

Ova snažna, akcija visokih performansi radi bez prekida zahvaljujući postavci tišine koja je savršena za upotrebu pri spavanju, učenju ili gledanju televizije.

Istodobno, automatski način rada pruža potpunu udobnost, automatski podešava grijalicu ili ventilator prema vašim potrebama, za idealnu udobnost.

Sve to zaokružuju praktične karaktersitike, uključujući funkciju timera i odgođenog pokretanja za upotrebu set-and-go i daljinsko upravljanje s integriranim držačem za jednostavnu kontrolu s udaljenosti.

Na kraju, eko način rada štedi do 50% energije * za dodatni mir.

Uz Air Force Hot & Cool, uživajte u optimalnoj udobnosti u bilo kojoj sezoni.

* u odnosu na punu snagu / maksimalnu vrijednost termostata

Karakteristike - Poređenje

VRSTA PROIZVODA
Vrsta 2 u 1 : grijalica + ventilator  
Boje BIJELA/SREBRNA  
Završna obrada SJAJ  
Visina 0,4  m
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Učestalost upotrebe Svakodnevno  
Automatsko isključivanje    
Odgođeni početak    
Eco setting    
Napon 220-240  V
Frekvencija 50  Hz
UČINKOVITOST
Snaga 2600  W
Ventilator za hlađenje    
Idealna veličina sobe (m2) 40-45m²  
SIGURNOST
Automatsko isključivanje    
Kontrolna lampica    
IP 20  
UDOBNOST I LAKOĆA PRI UPOTREBI
Dužina kabla 1.40  m
Wall compatible / mountable NE  
Termostat Elektronički  
Drška    
Daljinski upravljač    
Spremnik za daljinski upravljač    
Ekran LED  
INTELIGENCIJA
Tajmer    
Funkcija protiv zamrzavanja    
NIVO BUKE
Minimalni nivo buke 45  dB(A)

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

U slučaju izuzetno velikog pregrijavanja, zvučni alarm se aktivira,svjetlosni signal se uključuje i struja se isključuje iz grijača. Aparat će se ponovo uključiti čim se vrati u normalnu poziciju i kada se ohladi.
U cilju zaštite cijevi tokom zime, na primjer, kada je thermostat u poziciji protiv zamrzavanja i temperatura prostorije je približno 5°C (41°F), uređaj se automatski uključuje. To će omogućiti da održi temperaturu prostorije na oko 7°C (45°F).
Veoma je važno da ostavite da se aparat potpuno ohladi prije nego namotate kabal.Kada ne koristite aparat, odložite ga na suhom mjestu.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Sve tipke stavite u "OFF" poziciju i isključite aparat iz struje.
Ne, potrošnja električne energije ovisno samo o snazi grijača.
Odnos nivo snage/grijna površina ovisi o željenoj temperaturi, spoljašnoj temperaturi i od stepena izolacije kuće. U prosjeku koristite omjer 100W/ m².
Ne, morate se pridržavati sigurnosnih mjera za korištenje grijalice u kupatilu. Morate provjeriti da li je aparat dizajniran za upotrebu u svakoj prostoriji u kući, uključujući i prostorije u kojima postoji opasnost od prskanja vode, kao što su kuhinje ili kupatila. Pogledajte informacije koje se nalaze u uputstvima za upotrebu.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.