Uputstva za upotrebu i često postavljana pitanja FITSPA REFLEXOLOGIE

Referenca : TS5510D0

Uputstva i priručnici

Često postavljana pitanja

Ne. U vodu ne smijete stavljati ništa jer bi to moglo onemogućiti rad određenih funkcija.
Kao bezbjednosnu mjeru preporučamo da aparat isključite iz struje dok ga punite vodom, dok ga praznite, čistite ili ako ga želite pomjeriti tokom upotrebe. Nikad nemojte uključivati/isključivati aparat iz struje ako su vam stopala još u masažeru ili su mokra.
Preporučamo vrijeme između 15 i 20 minuta. Međutim, savjetujemo vam da aparat, a posebno refloksološki masažer ne koristite duže od 30 minuta odjednom.
Masažer za noge biste trebali napuniti dok voda ne dođe do granice nacrtane uzduž ruba aparata, što je približno 2 litra.
Preporuča se da funkciju pilinga koristite na peti i prednjem dijelu tabana (koža je na tim dijelovima tvrda). Međutim, funkciju nemojte koristiti duže od nekoliko minuta odjednom.
Na aparatu je naznačen maksimalan nivo vode, kako bi se spriječilo izlijevanje.
Nakon svake upotrebe je preporučeno da isperete aparat vodom ili čak nježnim deterdžentom. (Najprije se pobrinite da je aparat isključen iz struje). Možete staviti i nekoliko kapi sredstva za dezinfekciju ako želite.
To je normalno; nisu motorizirane i okreću se samo ovisno o pokretu stopala.
Vjerojatno ste koristili dodatke koji su blokirali rupice.
Nakon što ste izvršili postupke za pokretanje aparata navedene u uputstvu za upotrebu, provjerite da li utičnica radi tako što ćete povezati neki drugi aparat. Ako još uvijek ne radi, nemojte rastavljati ili popravljati aparat samostalno i odnesite ga u ovlašteni servis.
Nemojte koristiti aparat. Da biste izbjegli opasnosti odnesite ga na popravak u ovlašteni servis.
Aparat klase I se mora uzemljiti (i ima samo jedan izolacioni sloj). Aparat klase II ne mora nužno biti uzemljen jer ima dva zasebna i nezavisna izolaciona sloja.
Masaža noga je dobra za čitavi cirkulatorni sistem. Ova duboka masaža otpušta napetost, obnavlja cirkulatorni sistem i povećava vitalnost. Ali, ako imate medicinskih problema sa stopalima ili nogama, konzultirajte se sa svojim doktorom prije korištenja proizvoda.
Ako ste trudni, imate epilepsiju ili opće probleme sa stopalima ili nogama ili opće zdravstvene probleme prije korištenja masažera se posavjetujte sa svojim doktorom i zatražite njegov/njezin savjet.
Vaš aparat sadrži vrijedne materijale koji se mogu obnoviti ili reciklirati. Odnesite ga u lokalni centar za prikupljanje otpada.
Ako mislite da jedan dio nedostaje, molimo, nazovite službu za korisnike i pomoći ćemo vam pronaći rješenje.
Molimo idite na odjeljak "Nastavci" internetske stranice da biste jednostavno našli sve što vam je potrebno za proizvod.
Za detaljnije informacije pogledajte dio Garancija na ovoj internetskoj stranici.